Chef-kok Bert Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens hebben sinds 2016 in Stadsbrouwerij De Koninck hun eigen restaurant: The Butcher’s Son.
Bert Jan en Luc zijn al járen vrienden. In 2005 leerden ze elkaar kennen bij sterrenrestaurant De Schone van Boskoop. Luc was er maître-sommelier en Bert Jan souschef. Nu hebben ze sámen een restaurant: The Butcher’s Son. “Een avontuur waar we alle twee ongelooflijk veel zin in hebben”, klinkt het bij Bert Jan.
Een ster!
Wat we nooit hadden durven dromen of zelfs maar denken, gebeurde in 2017. Een Michelinster in de gids van 2018.
Aan ons team & onze gasten willen we zeggen: dankjewel! Die ster is een hele erkenning voor ons en een teken dat we goed bezig zijn. Uiteraard blijven we trouw aan ons concept. Je zal bij ons steeds terecht kunnen voor onze heerlijke videe of een entrecôte met frietjes en béarnaise mét een bolleke.
Tot snel,
Bert Jan en Luc van The Butcher’s Son